Evaluacion sensorial y estudio de aceptabilidad, a nivel de consumidor, de pan suplementado con harina de lupino dulce



Document title: Evaluacion sensorial y estudio de aceptabilidad, a nivel de consumidor, de pan suplementado con harina de lupino dulce
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000079158
ISSN: 0004-0622
Authors: 1


Institutions: 1Universidad de Chile, Inst Nutricion Tecnologia Alimentos, Santiago de Chile. Chile
Year:
Season: Mar
Volumen: 35
Number: 1
Pages: 119-129
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Teórico, experimental
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Pediatría,
Harina lupino,
Pan,
Niños,
Trigo,
Consumidores
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Pediatrics,
Lupine flour,
Bread,
Children,
Wheat,
Consumers
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).