Evaluacion nutricional de la sustitucion de la harina de soya y sorgo por harina de frijol caupi crudo (vigna sinensis)



Document title: Evaluacion nutricional de la sustitucion de la harina de soya y sorgo por harina de frijol caupi crudo (vigna sinensis)
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000034133
ISSN: 0004-0622
Authors: 1



Institutions: 1Instituto de Nutrición de Centroamérica y Panamá, Div Ciencias Agricolas Alim, Ciudad de Guatemala. Guatemala
Year:
Season: Sep
Volumen: 32
Number: 3
Pages: 559-578
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química analítica,
Química de alimentos,
Caupí,
Harina,
Valor nutritivo,
PER,
Vigna sinensis
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Cowpea,
Meals,
Nutritional value,
PER,
Vigna sinensis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).