Estudio sobre la elaboracion de ensilado microbiano a partir de pescado proveniente de especies subutilizadas



Document title: Estudio sobre la elaboracion de ensilado microbiano a partir de pescado proveniente de especies subutilizadas
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000114621
ISSN: 0004-0622
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Central de Venezuela, Fac Ciencias, Inst Ciencia Tecnologia Alimentos, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
Year:
Season: Sep
Volumen: 40
Number: 3
Pages: 408-425
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Bioquímica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Pesca,
Pescado,
Ensilado,
Lactobacillus,
Bacterias,
Melaza
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Analytical chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Fisheries,
Fish,
Silage,
Lactobacillus,
Bacteria,
Molasses
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).