El significado alimentario y nutricional del endurecimiento del frijol



Document title: El significado alimentario y nutricional del endurecimiento del frijol
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000031550
ISSN: 0004-0622
Authors: 1
Institutions: 1Instituto de Nutrición de Centroamérica y Panamá, Div Ciencias Agricolas Alimentos, Ciudad de Guatemala. Guatemala
Year:
Season: Jun
Volumen: 32
Number: 2
Pages: 308-325
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, aplicado
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química analítica,
Absorción,
Endurecimiento,
Frijol,
Nutrición,
Phaseolus vulgaris
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Analytical chemistry,
Bean,
Hardening,
Nutrition,
Phaseolus vulgaris,
Water absorption
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).