Efectos de varios solventes sobre la extraccion de las fracciones proteinicas del frijol (phaseolus vulgaris)



Document title: Efectos de varios solventes sobre la extraccion de las fracciones proteinicas del frijol (phaseolus vulgaris)
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000052236
ISSN: 0004-0622
Authors: 1


Institutions: 1Instituto de Nutrición de Centroamérica y Panamá, Div Ciencias Agricolas Alimentos, Div Ciencias Agricolas Alimentos, Ciudad de Guatemala. Guatemala
Year:
Season: Sep
Volumen: 33
Number: 3
Pages: 503-518
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química analítica,
Leguminosas,
Extracción,
Phaseolus vulgaris,
Proteínas,
Solventes
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Analytical chemistry,
Legumes,
Extraction,
Phaseolus vulgaris,
Proteins,
Solvents
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).