Efecto suplementario de tres fuentes de proteina de soya sobre diferentes selecciones o productos de maíz



Document title: Efecto suplementario de tres fuentes de proteina de soya sobre diferentes selecciones o productos de maíz
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000038570
ISSN: 0004-0622
Authors: 1



Institutions: 1Instituto de Nutrición de Centroamérica y Panamá, División de Ciencias Agrícolas y Alimentos, Ciudad de Guatemala. Guatemala
Year:
Season: Mar
Volumen: 31
Number: 1
Pages: 52-62
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química de alimentos,
Harinas,
Maíz,
Proteínas,
Soya
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Food chemistry,
Biology,
Botany,
Corn,
Flour,
Proteins,
Soybean
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).