Efecto de la posicion del envase en la retencion de nutrientes en modelos alimentarios calentados por conveccion natural



Document title: Efecto de la posicion del envase en la retencion de nutrientes en modelos alimentarios calentados por conveccion natural
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000034114
ISSN: 0004-0622
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Simón Bolívar, Div Ciencias Biologicas, Dep Tecnol Procesos Biologicos, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
Year:
Season: Sep
Volumen: 31
Number: 3
Pages: 531-549
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Matemáticas
Keyword: Química de alimentos,
Matemáticas aplicadas,
Calor,
Enlatado,
Estabilidad,
Tiamina
Keyword: Chemistry,
Mathematics,
Food chemistry,
Applied mathematics,
Canned foods,
Heat convection,
Stability,
Thiamine
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).