Efecto de la incorporacion de aditivos sobre el envejecimiento de geles de almidon de maiz y arepas



Document title: Efecto de la incorporacion de aditivos sobre el envejecimiento de geles de almidon de maiz y arepas
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000095954
ISSN: 0004-0622
Authors: 1


Institutions: 1Ctr Inv Estado Explotacion Agroindustrial, San Felipe, Yaracuy. Venezuela
2Universidad Central de Venezuela, Facultad de Ciencias Veterinarias, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
Year:
Season: Dic
Volumen: 38
Number: 4
Pages: 883-906
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química de alimentos,
Harina de maíz,
Almidón,
Cereales,
Alimentos,
Aditivos
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Food chemistry,
Corn flour,
Starch,
Cereals,
Foods,
Additives
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).