Efecto de la adición de sorgo y melaza en la fermentación del calostro bovino



Document title: Efecto de la adición de sorgo y melaza en la fermentación del calostro bovino
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000063129
ISSN: 0004-0622
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Nacional de la Nutrición "Salvador Zubirán", Dirección de Nutrición Experimental y Ciencia de los Alimentos, Tlalpan, Distrito Federal. México
Year:
Season: Sep
Volumen: 34
Number: 3
Pages: 543-549
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina,
Medicina veterinaria y zootecnia,
Agrociencias
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Bovinos,
Fermentaciones,
Sorgo,
Mieles finales,
Fermentación,
Calostro
Keyword: Medicine,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Agricultural sciences,
Metabolism and nutrition,
Bovines,
Sorghum,
Molasses,
Colostrum,
Fermentation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).