Efecto de diferentes condiciones de almacenamiento sobre el desarrollo de la dureza del frijol



Document title: Efecto de diferentes condiciones de almacenamiento sobre el desarrollo de la dureza del frijol
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000031548
ISSN: 0004-0622
Authors: 1
Institutions: 1Universidad del Valle de Guatemala, Dep Quimica, Ciudad de Guatemala. Guatemala
Year:
Season: Jun
Volumen: 32
Number: 2
Pages: 258-274
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Almacenamiento,
Cocción,
Endurecimiento,
Frijol,
Phaseolus vulgaris
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Bean,
Cooking time,
Hardening,
Phaseolus vulgaris,
Storage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).