Digestibilidad y calidad proteínica de la quinua: estudio comparativo, en niños, entre semilla y harina de quinua



Document title: Digestibilidad y calidad proteínica de la quinua: estudio comparativo, en niños, entre semilla y harina de quinua
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000034110
ISSN: 0004-0622
Authors: 1


Institutions: 1Instituto de Investigación Nutricional, Lima. Perú
Year:
Season: Sep
Volumen: 31
Number: 3
Pages: 485-497
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química analítica,
Digestibilidad,
Harina,
Proteinas-calidad,
Quinua,
Semillas
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Analytical chemistry,
Digestibility,
Meals,
Protein quality,
Quinua,
Seeds
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).