Diagnostico sanitario y tecnologico del proceso artesanal del queso fresco de cabra en chile



Document title: Diagnostico sanitario y tecnologico del proceso artesanal del queso fresco de cabra en chile
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000095957
ISSN: 0004-0622
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Chile, Inst Nutricion Tecnologia Alimentos, Santiago de Chile. Chile
Year:
Season: Dic
Volumen: 38
Number: 4
Pages: 935-945
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Chile,
Queso,
Sanidad,
Bacterias,
Cabras
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Chile,
Cheese,
Sanitation,
Bacteria,
Goats
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).