Determinacion del sabor amargo en la cerveza. Correlacion entre el metodo espectrofotometrico y la evaluacion sensorial



Document title: Determinacion del sabor amargo en la cerveza. Correlacion entre el metodo espectrofotometrico y la evaluacion sensorial
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000079144
ISSN: 0004-0622
Authors:

Year:
Season: Dic
Volumen: 34
Number: 4
Pages: 694-707
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Teórico, experimental
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Fermentaciones,
Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Cerveza,
Sabor,
Espectrofotometría,
Malta,
Fermentación
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Fermentation,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Beer,
Taste,
Spectrophotometry,
Malt
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).