Cooking procedures for direct consumption of whole soybeans



Document title: Cooking procedures for direct consumption of whole soybeans
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000079171
ISSN: 0004-0622
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Nacional de la Nutrición "Salvador Zubirán", Dep Ciencia Tecnologia Alimentos, Tlalpan, Distrito Federal. México
Year:
Season: Jun
Volumen: 35
Number: 2
Pages: 326-336
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
México,
Cocción,
Soya,
Bicarbonato de sodio,
Ebullición,
Caseína,
Proteínas
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Mexico,
Cooking,
Soybean,
Sodium bicarbonate,
Boiling,
Casein,
Proteins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).