Contenido de sodio y potasio en algunos alimentos chilenos



Document title: Contenido de sodio y potasio en algunos alimentos chilenos
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000038577
ISSN: 0004-0622
Authors: 1


Institutions: 1Universidad de Chile, Facultad de Ciencias Químicas y Farmacología, Santiago de Chile. Chile
Year:
Season: Mar
Volumen: 31
Number: 1
Pages: 146-154
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Alimentos,
Carne,
Chile,
Lácteos,
Potasio,
Sodio
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Chile,
Dairy products,
Foods,
Meat,
Potassium,
Sodium
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).