Composicion y valor nutritivo del maiz dulce pajimaca y del pajimaca opaco-2, cultivados en venezuela



Document title: Composicion y valor nutritivo del maiz dulce pajimaca y del pajimaca opaco-2, cultivados en venezuela
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000083414
ISSN: 0004-0622
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Central de Venezuela, Facultad de Farmacia, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
Year:
Season: Jun
Volumen: 36
Number: 2
Pages: 312-318
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Venezuela,
Nutrición,
Maíz enano,
Minerales,
Vitaminas,
Niacina,
Lisina,
Triptofano
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Venezuela,
Nutrition,
Sweet corn,
Minerals,
Vitamins,
Niacin,
Lysine,
Tryptophan,
Pajimaca opaque-2
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).