Estudio de cinco especies de levaduras del pulque y comparacion de la microbiota de esta bebida con la de otras semejantes del mundo



Document title: Estudio de cinco especies de levaduras del pulque y comparacion de la microbiota de esta bebida con la de otras semejantes del mundo
Journal: Anales del Instituto de Biología. UNAM. Serie botánica
Database: PERIÓDICA
System number: 000093404
ISSN: 0374-5511
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Inst Biologia, Dep Botanica, México, Distrito Federal. México
Year:
Volumen: 59
Number: 1
Pages: 31-48
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Taxonómico, aplicado
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Hongos,
Bioquímica,
Fermentaciones,
Química de alimentos,
México,
Levaduras,
Pulque,
Bebidas fermentadas
Keyword: Biology,
Chemistry,
Fungi,
Biochemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Mexico,
Yeasts,
Pulque,
Fermented beverages
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).