Estudio del deterioro oxidativo y microbiológico de productos horneables en ausencia de oxígeno



Document title: Estudio del deterioro oxidativo y microbiológico de productos horneables en ausencia de oxígeno
Journal: Anales de la Universidad Metropolitana
Database: CLASE
System number: 000211938
ISSN: 1315-4109
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Metropolitana, Escuela de Ingeniería Química, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
Year:
Volumen: 1
Number: 2
Pages: 63-74
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Ciencia y tecnología
Keyword: Química de alimentos,
Tecnología,
Alimentos,
Repostería,
Conservación,
Empaques
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).