Estudo sobre o processamento do palmito (euterpe edulis mart.) por apertizacao. Ii. Influencia de metodos de controle do escurecimento enzimico



Document title: Estudo sobre o processamento do palmito (euterpe edulis mart.) por apertizacao. Ii. Influencia de metodos de controle do escurecimento enzimico
Journal: Anais da Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz
Database: PERIÓDICA
System number: 000059677
ISSN: 0071-1276
Authors: 1
Institutions: 1Universidade de Sao Paulo, Escola Superior de Agricultura "Luiz de Queiroz", Piracicaba, Sao Paulo. Brasil
Year:
Volumen: 39
Number: 1
Pages: 203-222
Country: Brasil
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Fitotecnia,
Química de alimentos,
Acido ascórbico,
Enlatado,
Euterpe edulis,
Oscurecimiento enzimatico
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Crop husbandry,
Food chemistry,
Ascorbic acid,
Browning-enzymatic,
Canning,
Euterpe edulis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).