Las ventajas competitivas de las carnes argentinas 1856-1900: Fuentes para su estudio



Document title: Las ventajas competitivas de las carnes argentinas 1856-1900: Fuentes para su estudio
Journal: América Latina en la historia económica. Boletín de fuentes
Database: CLASE
System number: 000204543
ISSN: 1405-2253
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Buenos Aires, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Jul-Dic
Number: 20
Pages: 71-97
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Economía,
Bibliotecología y ciencia de la información
Keyword: Economía agrícola,
Fuentes documentales,
Argentina,
1856-1900,
Ventajas competitivas,
Ganadería
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).