Otimizacao da etapa de isolamento dos compostos volateis de mel para analise por cromatografia gasosa



Document title: Otimizacao da etapa de isolamento dos compostos volateis de mel para analise por cromatografia gasosa
Journal: Alimentos e nutricao
Database: PERIÓDICA
System number: 000190326
ISSN: 0103-4235
Authors: 1

Institutions: 1Universidade Sao Francisco, Faculdade de Ciencias Farmaceuticas, Braganca Paulista, Sao Paulo. Brasil
2Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Number: 9
Pages: 77-88
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Compuestos volátiles,
Miel,
Cromatografía de gases,
Evaluación sensorial
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Volatile compounds,
Honey,
Gas chromatography,
Sensory evaluation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).