Journal: | Alimentos e nutricao |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000260482 |
ISSN: | 0103-4235 |
Authors: | Goncalvez, Denisse1 Perez, Cecilia Reolon, Gabriela Segura, Nadia Lema, Patricia2 Gámbaro, Adriana Ares, Gastón Varela, Paula |
Institutions: | 1Facultad de Química, Sección Evaluación Sensorial, Montevideo. Uruguay 2Universidad de la República, Facultad de Ingeniería, Montevideo. Uruguay |
Year: | 2005 |
Season: | Jul-Sep |
Volumen: | 16 |
Number: | 3 |
Pages: | 207-211 |
Country: | Brasil |
Language: | Inglés |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Yogurt, Textura, Espesantes |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Yogurt, Texture, Thickeners |
Document request | |