Journal: | Alimentos e nutricao |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000016919 |
ISSN: | 0103-4235 |
Authors: | Lemos, L.B1 Durigan, J.F Banzatto, David Ariovaldo Pedroso, P.A.C Fornasieri-filho, D |
Institutions: | 1Universidade Estadual Paulista "Julio de Mesquita Filho", Facultad de Ciencias Agronómicas y Veterinaria, Jaboticabal, Sao Paulo. Brasil |
Year: | 1996 |
Number: | 7 |
Pages: | 47-57 |
Country: | Brasil |
Language: | Portugués |
Document type: | Artículo |
Approach: | Descriptivo, experimental |
Disciplines: | Agrociencias, Química |
Keyword: | Gramíneas, Química de alimentos, Frijol, Cocimiento, Phaseolus vulgaris |
Keyword: | Agricultural sciences, Chemistry, Gramineae, Food chemistry, Bean, Cooking, Phaseolus vulgaris |
Document request | |