Estudio de la frecuencia de urticaria y angioedema inducidos por aditivos de alimentos



Document title: Estudio de la frecuencia de urticaria y angioedema inducidos por aditivos de alimentos
Journal: Alergia
Database: PERIÓDICA
System number: 000113087
ISSN: 0002-5151
Authors: 1
Institutions: 1Secretaría de Salud, Hosp General, Serv Alergia Inmunologia Clinica, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 36
Number: 1
Pages: 15-18
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Aplicado
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Bioquímica,
Dermatología,
Inmunología,
Alergia,
Alimentos,
Aditivos,
Urticaria
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Biochemistry,
Dermatology,
Allergy,
Foods,
Additives,
Urticaria,
Immunology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).