Morfología de los frutos y características físico-químicas del mucílago del cacao de tres zonas del estado de Aragua



Document title: Morfología de los frutos y características físico-químicas del mucílago del cacao de tres zonas del estado de Aragua
Journal: Agronomía tropical (Maracay)
Database: PERIÓDICA
System number: 000227108
ISSN: 0002-192X
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Central de Venezuela, Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 52
Number: 4
Pages: 497-506
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Plantas para uso industrial,
Anatomía e histología,
Cacao,
Theobroma cacao,
Morfología,
Mucílago
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Plants for industrial use,
Anatomy and histology,
Cocoa,
Theobroma cacao,
Morphology,
Mucilage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).