Fermentación del cacao en dos diseños de cajas de madera



Document title: Fermentación del cacao en dos diseños de cajas de madera
Journal: Agronomía tropical (Maracay)
Database: PERIÓDICA
System number: 000226153
ISSN: 0002-192X
Authors: 1


2
Institutions: 1Universidad Central de Venezuela, Facultad de Agronomía, Maracay, Aragua. Venezuela
2Universidad Central de Venezuela, Instituto de Agronomía, Maracay, Aragua. Venezuela
Year:
Season: Abr-May
Volumen: 53
Number: 2
Pages: 175-187
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Fermentaciones,
Fitotecnia,
Plantas para uso industrial,
Cacao,
Theobroma cacao,
Fermentadores,
Características físicas,
Características químicas
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Fermentation,
Crop husbandry,
Plants for industrial use,
Cocoa,
Theobroma cacao,
Fermentations,
Physical characteristics,
Chemical characteristics
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).