Características físicas del fruto de cacaos tipos criollo, forastero y trinitario de la localidad de Cumboto, Venezuela



Document title: Características físicas del fruto de cacaos tipos criollo, forastero y trinitario de la localidad de Cumboto, Venezuela
Journal: Agronomía tropical (Maracay)
Database: PERIÓDICA
System number: 000227000
ISSN: 0002-192X
Authors: 1


2
Institutions: 1Universidad Central de Venezuela, Instituto de Economía, Maracay, Aragua. Venezuela
2Universidad Central de Venezuela, Instituto de Botánica, Maracay, Aragua. Venezuela
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 52
Number: 3
Pages: 343-361
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Biología,
Agrociencias
Keyword: Anatomía e histología,
Plantas para uso industrial,
Cacao,
Anatomía
Keyword: Biology,
Agricultural sciences,
Anatomy and histology,
Plants for industrial use,
Cocoa,
Anatomy
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).