La suavidad de la carne: implicaciones físicas y bioquímicas asociadas al manejo y proceso agroindustrial



Document title: La suavidad de la carne: implicaciones físicas y bioquímicas asociadas al manejo y proceso agroindustrial
Journal: Agronomía mesoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000236357
ISSN: 1021-7444
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Costa Rica, Facultad de Ciencias Agroalimentarias, San José. Costa Rica
Year:
Volumen: 15
Number: 2
Pages: 225-243
Country: Costa Rica
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Carne,
Suavización,
Calidad,
Enzimas,
Agroindustria
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Meat,
Tenderness,
Quality,
Enzymes,
Agroindustry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).