Evaluación de la capacidad amortiguadora de los ingredientes utilizados en la formulación de dietas para rumiantes



Document title: Evaluación de la capacidad amortiguadora de los ingredientes utilizados en la formulación de dietas para rumiantes
Journal: Agronomía mesoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000257181
ISSN: 1021-7444
Authors: 1
2



3
Institutions: 1Universidad de Guadalajara, División de Bienstar y Desarrollo Regional, Guadalajara, Jalisco. México
2Colegio de Postgraduados, Programa de Ganadería, Montecillo, Estado de México. México
3Universidad Técnica Estatal de Quevedo, Facultad de Ciencias Pecuarias, Quevedo, Los Ríos. Ecuador
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 17
Number: 1
Pages: 7-10
Country: Costa Rica
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Nutrición animal,
Capacidad amortiguadora,
Alimentos,
Acidosis,
Rumiantes
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal nutrition,
Buffering,
Feedstuff,
Acidosis,
Ruminants
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).