Efecto de la maduración, cocción y congelamiento sobre la suavidad, rendimiento y carga microbiana del corte de solomo (outside)



Document title: Efecto de la maduración, cocción y congelamiento sobre la suavidad, rendimiento y carga microbiana del corte de solomo (outside)
Journal: Agronomía mesoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000247611
ISSN: 1021-7444
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Costa Rica, Facultad de Ciencias Agroalimentarias, San José. Costa Rica
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 16
Number: 2
Pages: 199-213
Country: Costa Rica
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Química de alimentos,
Bovinos,
Organolepsis,
Carne,
Calidad,
Congelación,
Cocción
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Food chemistry,
Bovines,
Organolepsis,
Meat,
Quality,
Freezing,
Cooking
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).