Caracterización de la calidad tecnológica y nutricional, de variedades mejoradas y criollas de frijol negro tropical (Phaseolus vulgaris L.)



Document title: Caracterización de la calidad tecnológica y nutricional, de variedades mejoradas y criollas de frijol negro tropical (Phaseolus vulgaris L.)
Journal: Agronomía mesoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000162483
ISSN: 1021-7444
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, México, Distrito Federal. México
Year:
Volumen: 7
Number: 1
Pages: 20-25
Country: Costa Rica
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, experimental
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Leguminosas,
Phaseolus vulgaris,
México,
Bromatología,
Variedades mejoradas
Keyword: Agricultural sciences,
Legumes,
Phaseolus vulgaris,
Mexico,
Genetic improvement,
Bromatology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).