Caracterización de cuatro variedades de frijol (Phaseolus vulgaris L.) por sus cualidades físicas y nutricionales. I. Aspectos metodológicos



Document title: Caracterización de cuatro variedades de frijol (Phaseolus vulgaris L.) por sus cualidades físicas y nutricionales. I. Aspectos metodológicos
Journal: Agronomía mesoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000166102
ISSN: 1021-7444
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Forestales y Agropecuarias, Laboratorio de Calidad de Proteínas, Chapingo, Estado de México. México
2Colegio de Postgraduados, Centro de Genética, Montecillo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 7
Number: 2
Pages: 37-41
Country: Costa Rica
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Leguminosas,
Química de alimentos,
Variedades,
Metodología,
Frijol,
Proteínas,
Phaseolus vulgaris
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Legumes,
Food chemistry,
Methodology,
Proteins,
Bean,
Varieties,
Phaseolus vulgaris
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).