Cambios en la calidad de la semilla dc maíz durante su desarrollo y maduración



Document title: Cambios en la calidad de la semilla dc maíz durante su desarrollo y maduración
Journal: Agronomía mesoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000236345
ISSN: 1021-7444
Authors: 1
2
3
4
5

Institutions: 1Instituto Tecnológico Agropecuario No. 33, Celaya, Guanajuato. México
2Instituto Tecnológico Agropecuario No. 2, Conkal, Yucatán. México
3Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Estudios Superiores Cuautitlán, Cuautitlán, Estado de México. México
4Instituto Tecnológico Agropecuario No. 23, Xoxocotlán, Oaxaca. México
5Centro Internacional de Mejoramiento de Maíz y Trigo, Cali, Valle del Cauca. Colombia
Year:
Season: N2
Number: 15
Pages: 155-160
Country: Costa Rica
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fitotecnia,
Gramíneas,
Plantas para uso industrial,
Fisiología vegetal,
Maíz,
Zea mays,
Calidad,
Semillas,
Germinación,
Maduración
Keyword: Agricultural sciences,
Crop husbandry,
Gramineae,
Plants for industrial use,
Corn,
Zea mays,
Quality,
Seeds,
Germination,
Ripening,
Plant physiology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).