Análisis químico y digestibilidad "in vitro" de rastrojo de maíz (Zea mays L.)



Document title: Análisis químico y digestibilidad "in vitro" de rastrojo de maíz (Zea mays L.)
Journal: Agronomía mesoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000190118
ISSN: 1021-7444
Authors: 1




Institutions: 1Universidad Autónoma Agraria "Antonio Narro", Saltillo, Coahuila. México
Year:
Volumen: 12
Number: 2
Pages: 189-192
Country: Costa Rica
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Analítico, experimental
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Gramíneas,
Análisis químico,
Digestibilidad,
Rastrojo,
Maíz,
Zea mays
Keyword: Agricultural sciences,
Gramineae,
Zea mays,
Stover,
Maize,
Chemical analysis,
Digestibility
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).