Secuencia de operaciones en la preparación de café oro y su influencia en el desempeño de los clasificadores electrónicos



Document title: Secuencia de operaciones en la preparación de café oro y su influencia en el desempeño de los clasificadores electrónicos
Journal: Agronomía costarricense
Database: PERIÓDICA
System number: 000168741
ISSN: 0377-9424
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Costa Rica, Escuela de Ingeniería Agrícola, San José. Costa Rica
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 19
Number: 1
Pages: 7-13
Country: Costa Rica
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, experimental
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Plantas para uso industrial,
Café,
Beneficiado,
Clasificador electrónico
Keyword: Agricultural sciences,
Plants for industrial use,
Coffee,
Industrial processes,
Optical sorters
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).