Efecto de la presencia de endocarpo en el palmiste integral (Elaeis guinensis) sobre su valor nutritivo. I. Nivel de endocarpo, caracterización de la fibra cruda y contenido de energía metabolizable



Document title: Efecto de la presencia de endocarpo en el palmiste integral (Elaeis guinensis) sobre su valor nutritivo. I. Nivel de endocarpo, caracterización de la fibra cruda y contenido de energía metabolizable
Journal: Agronomía costarricense
Database: PERIÓDICA
System number: 000161085
ISSN: 0377-9424
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Costa Rica, Centro de Investigaciones en Nutrición Animal, San José. Costa Rica
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 20
Number: 2
Pages: 141-144
Country: Costa Rica
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Plantas para uso industrial,
Aves de corral,
Nutrición animal,
Palmiste,
Elaeis guineensis,
Valor nutritivo,
Endocarpo,
Alimentos,
Pollos de engorda
Keyword: Agricultural sciences,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Plants for industrial use,
Animal nutrition,
Poultry,
Palmiste,
Elaeis guineensis,
Nutritive value,
Endocarp,
Foods,
Broilers
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).