Efecto de la adición de fruto de Pejibaye (Bactris gasipaes) sobre las características nutricionales del ensilaje de pasto gigante (Pennisetum purpureum)



Document title: Efecto de la adición de fruto de Pejibaye (Bactris gasipaes) sobre las características nutricionales del ensilaje de pasto gigante (Pennisetum purpureum)
Journal: Agronomía costarricense
Database: PERIÓDICA
System number: 000159412
ISSN: 0377-9424
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de Costa Rica, Centro de Investigación de Biología Celular y Molecular, San José. Costa Rica
2Universidad Nacional, Heredia. Costa Rica
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 22
Number: 2
Pages: 145-151
Country: Costa Rica
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Frutales,
Fermentaciones,
Pejibaye,
Bactris gasipaes,
Pasto gigante,
Pennisetum purpureum,
Características nutricionales
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Fruit trees,
Fermentation,
Pejibaye,
Bactris gasipaes,
Elephant grass,
Pennisetum purpureum,
Nutritional characteristics
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).