Contenido y variacion estacional del azufre en seis cultivares de cafe (coffea arabica l.)



Document title: Contenido y variacion estacional del azufre en seis cultivares de cafe (coffea arabica l.)
Journal: Agronomía costarricense
Database: PERIÓDICA
System number: 000123108
ISSN: 0377-9424
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Costa Rica, Fac Agronomia, Ctr Inv Agronomicas, San José. Costa Rica
Year:
Season: Sep
Volumen: 9
Number: 2
Pages: 235-240
Country: Costa Rica
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Química,
Biología
Keyword: Fitotecnia,
Fitoquímica,
Angiospermas,
Ecología,
Costa Rica,
Azufre,
Variedades,
Café,
Coffea arabica,
Hojas,
Análisis
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Biology,
Crop husbandry,
Phytochemistry,
Angiosperms,
Ecology,
Costa Rica,
Sulfur,
Cultivars,
Coffee,
Coffea arabica,
Leaves,
Analysis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).