¿Cómo integrar producción sostenible y conservación de biodiversidad en cacaotales orgánicos indígenas?



Document title: ¿Cómo integrar producción sostenible y conservación de biodiversidad en cacaotales orgánicos indígenas?
Journal: Agroforestería en las Américas
Database: PERIÓDICA
System number: 000216912
ISSN: 1022-7482
Authors: 1
Institutions: 1Centro Agronómico Tropical de Investigación y Enseñanza, Departamento de Agricultura y Agroforestería, Turrialba, San José. Costa Rica
Year:
Volumen: 10
Number: 37-38
Pages: 12-17
Country: Internacional
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fitotecnia,
Frutales,
Ecología,
Cacao,
Theobroma cacao,
Agricultura orgánica,
Biodiversidad,
Certificación ambiental,
Manejo ambiental
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Crop husbandry,
Fruit trees,
Ecology,
Cocoa,
Theobroma cacao,
Organic culture,
Biodiversity,
Environmental certification,
Environmental management
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).