El efecto de los salicilatos en la maduración fisiológica de jitomate (Lycopersicum esculentum Mill)



Document title: El efecto de los salicilatos en la maduración fisiológica de jitomate (Lycopersicum esculentum Mill)
Journal: Agrociencia
Database: PERIÓDICA
System number: 000036844
ISSN: 0185-0288
Authors: 1
Institutions: 1Colegio de Postgraduados, Centro de Botánica, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: Abr-Jun
Number: 44
Pages: 7-15
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Hortalizas,
Bioquímica,
Lycopersicon esculentum,
Maduración,
Salicilatos,
Acido salicílico,
Tomate
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Vegetables,
Biochemistry,
Lycopersicon esculentum,
Ripening,
Salicylates,
Salicylic acid,
Tomato
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).