Variación del valor nutritivo de los ingredientes mayoritarios para raciones de cerdos



Document title: Variación del valor nutritivo de los ingredientes mayoritarios para raciones de cerdos
Journal: Agro sur (Valdivia)
Database: PERIÓDICA
System number: 000148196
ISSN: 0304-8802
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Autónoma de Nuevo León, Facultad de Agronomía, Monterrey, Nuevo León. México
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 25
Number: 2
Pages: 213-218
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Nutrición animal,
Porcinos,
Metabolismo,
Bromatología,
Sorgo,
Soya
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal nutrition,
Swine,
Metabolism,
Bromatology,
Soybean,
Sorghum
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).