Evolución de la maduración del queso Chanco tipo Campo almacenado a altas temperaturas



Document title: Evolución de la maduración del queso Chanco tipo Campo almacenado a altas temperaturas
Journal: Agro sur (Valdivia)
Database: PERIÓDICA
System number: 000164568
ISSN: 0304-8802
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Austral de Chile, Facultad de Ciencias Agrarias, Valdivia. Chile
Year:
Season: Ene-Jul
Volumen: 24
Number: 1
Pages: 1-13
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Queso Chanco,
Temperatura,
Proteólisis,
Almacenamiento
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Chanco cheese,
Temperature,
Proteolysis,
Storage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).