Evolución de la maduración de queso chanco tipo campo almacenado a altas temperaturas. Parte I. Parámetros Fisicoquímicos y pérdida de peso



Document title: Evolución de la maduración de queso chanco tipo campo almacenado a altas temperaturas. Parte I. Parámetros Fisicoquímicos y pérdida de peso
Journal: Agro sur (Valdivia)
Database: PERIÓDICA
System number: 000169577
ISSN: 0304-8802
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Austral de Chile, Instituto de Producción y Sanidad Vegetal, Valdivia. Chile
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 23
Number: 2
Pages: 95-106
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Queso,
Queso Chanco,
Almacenamiento
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Cheese,
Chanco cheese,
Storage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).