Efecto del momento de procesamiento de esparragos frescos ( asparagus officinalis l ) sobre su calidad , en una simulacion de transporte desde valdivia a nueva york



Document title: Efecto del momento de procesamiento de esparragos frescos ( asparagus officinalis l ) sobre su calidad , en una simulacion de transporte desde valdivia a nueva york
Journal: Agro sur (Valdivia)
Database: PERIÓDICA
System number: 000006951
ISSN: 0304-8802
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Austral de Chile, Facultad de Ciencias Agrarias, Valdivia. Chile
Year:
Season: Ago-Dic
Volumen: 21
Number: 2
Pages: 109-116
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Economía
Keyword: Hortalizas,
Comercio internacional,
Calidad,
Espárrago,
Exportaciones,
Simulacion-transporte,
Asparagus officinalis
Keyword: Agricultural sciences,
Economics,
Vegetables,
International trade,
Quality,
Exports,
Asparagus,
Transport simulation,
Asparagus officinalis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).