Efecto del hojuelado al vapor sobre la degradabilidad ruminal del grano de maíz



Document title: Efecto del hojuelado al vapor sobre la degradabilidad ruminal del grano de maíz
Journal: Agro sur (Valdivia)
Database: PERIÓDICA
System number: 000254696
ISSN: 0304-8802
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Austral de Chile, Instituto de Producción Animal, Valdivia. Chile
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 29
Number: 2
Pages: 164-169
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Agrociencias
Keyword: Nutrición animal,
Gramíneas,
Biotecnología,
Forraje,
Maíz,
Digestibilidad,
Hojuelas de maíz
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Agricultural sciences,
Animal nutrition,
Gramineae,
Corn flakes,
Corn,
Feedstuff,
Digestibility
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).