Composición química de la leche cruda y sus variaciones a nivel de silos en plantas lecheras de VIII, IX y X regiones de Chile. Parte I. Macrocomponentes



Document title: Composición química de la leche cruda y sus variaciones a nivel de silos en plantas lecheras de VIII, IX y X regiones de Chile. Parte I. Macrocomponentes
Journal: Agro sur (Valdivia)
Database: PERIÓDICA
System number: 000156091
ISSN: 0304-8802
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Austral de Chile, Instituto de Ciencia y Tecnología de los Alimentos, Valdivia. Chile
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 26
Number: 2
Pages: 97-109
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Leche,
Chile,
Evaluación,
Composición química
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Milk,
Evaluation,
Chile,
Chemical composition
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).