Efecto de la temperatura de lavado del equipo de ordena sobre el contenido microbiano de la leche refrigerada



Document title: Efecto de la temperatura de lavado del equipo de ordena sobre el contenido microbiano de la leche refrigerada
Journal: Agricultura técnica (Santiago)
Database: PERIÓDICA
System number: 000101247
ISSN: 0365-2807
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Agropecuarias, Estación Experimental, La Platina, Santiago. Chile
2Universidad de Chile, Facultad de Ciencias Agrarias, Veterinarias y Forestales, Santiago de Chile. Chile
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 49
Number: 4
Pages: 287-290
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Ordeña,
Bacterias,
Desinfección,
Leche,
Contaminación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Milking machines,
Disinfection,
Milk,
Contamination,
Bacteria
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).