Efecto de diferentes grados de ataque de Botrytis en frutos de vid cv. Sauvignonasse sobre las características del vino



Document title: Efecto de diferentes grados de ataque de Botrytis en frutos de vid cv. Sauvignonasse sobre las características del vino
Journal: Agricultura técnica (Santiago)
Database: PERIÓDICA
System number: 000044517
ISSN: 0365-2807
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Agropecuarias, Subestación Experimental, Cauquenes, Linares. Chile
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 42
Number: 3
Pages: 223-226
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Fitopatología,
Fitotecnia,
Química de alimentos,
Botrytis cinerea,
Sauvignonasse,
Vid,
Vino,
Vitis vinifera,
Calidad
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Crop husbandry,
Phytopathology,
Food chemistry,
Botrytis cinerea,
Sauvignonasse,
Grapevine,
Vitis vinifera,
Wine,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).