Caracterización de trigos harineros mediante parámetros de calidad física y fisiológica de la semilla



Document title: Caracterización de trigos harineros mediante parámetros de calidad física y fisiológica de la semilla
Journal: Agricultura técnica en México
Database: PERIÓDICA
System number: 000266957
ISSN: 0568-2517
Authors: 1


2
3
4
Institutions: 1Colegio de Postgraduados, Instituto de Recursos Genéticos y Productividad, Montecillo, Estado de México. México
2Universidad Autónoma Chapingo, Chapingo, Estado de México. México
3Centro Internacional de Mejoramiento de Maíz y Trigo, México, Distrito Federal. México
4Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Campo Experimental Valle de México, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: Ene-Abr
Volumen: 32
Number: 1
Pages: 45-55
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Gramíneas,
Trigo,
Trigo harinero,
Calidad,
Semillas,
Agroindustria
Keyword: Agricultural sciences,
Gramineae,
Wheat,
Bread wheat,
Quality,
Seeds,
Agroindustry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).