Calidad alimentaria y potencial nutracéutico del frijol (Phaseolus vulgaris L.)



Document title: Calidad alimentaria y potencial nutracéutico del frijol (Phaseolus vulgaris L.)
Journal: Agricultura técnica en México
Database: PERIÓDICA
System number: 000208749
ISSN: 0568-2517
Authors: 1
2


Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Campo Experimental Bajío, Celaya, Guanajuato. México
2Universidad Autónoma de Querétaro, Escuela de Química, Querétaro. México
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 28
Number: 2
Pages: 159-173
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Agrociencias,
Medicina
Keyword: Leguminosas,
Metabolismo y nutrición,
Frijol,
Alimentación
Keyword: Agricultural sciences,
Medicine,
Legumes,
Metabolism and nutrition,
Bean,
Nutritional value
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).